• Demo
  •       176774_orig_-_Copy.jpg 0300000 tafahomnameh3 1212114 a1 copy
  • ICTcourse

high-school-graduationقابل توجه دانشجویان جدیدالورود
تاریخچه مختصری از دانشکده:
دانشکده مخابرات فعالیت خود را در سال ۱۳۰۷ آغاز و پس ازچند تغییر ساختار متناسب با وضعیت شبکه ارتباطی کشور و بر اساس مجوز شورای گسترش وزارت فرهنگ و آموزش عالی در سال ۱۳۷۲در دو گرایش مهندسی مخابرات –سوئیچ و مهندسی مخابرات–انتقال دانشجو پذیرفت و درسال ۱۳۷۴ اقدام به پذیرش دانشجو در رشته های پست وپست بانک نمود. در حال حاضراین دانشکده درمقاطع مختلف تحصیلی ازکاردانی تاکارشناسی ارشد دانشجومی پذیرد. این دانشکده از سالهای آغازین دهه ۸۰ به عنوان مرکز اصلی آموزش های منطقه ای ITU شناخته شده است و تاکنون دوره های آموزشی متعددی جهت آموزش فعالان ICT کشورهای منطقه در این دانشکده برگزار شده است و در حال حاضر در مقاطع و رشته های ذیل دانشجومی پذیرد.
- مهندسی فناوری ارشد مخابرات سیار در گرایش های BSS و NSS
- مهندسی فناوری ارتباطات و اطلاعات (ICT) در گرایش های دیتا ؛ سیار ؛ نوری ؛ بهره برداری
- کارشناسی حرفه ای پست
- کاردانی فنی ارتباطات و فناوری اطلاعات ((ICT
چند توصیه بسیار مهم :
با توجه به اینکه این دانشکده در رشته هایمرتبط با فناوری های سطح بالا (High Tech) اقدام به پذیرش دانشجو می نماید و همچنین با عنایت به اهداف کلان دانشکده که همانا تربیت فارغ التحصیلانی متخصص وماهر در حوزه فناوری های روز است توجه دانشجویان جدید الورود را به نکات مهم زیر جلب می نماید:
۱) تجربه سنوات گذشته نشان دهنده آمار قابل توجه انصراف و اخراج دانشجویان غیر فعال از این دانشکده می باشد لذا به داوطلبانی که از سطح علمی بالا برخوردار نبوده و ادامه تحصیل در رشته ICT را انتخاب نموده اند موکدا توصیه می گردد از هم اکنون برنامه ریزی لازم جهت تقویت بنیه علمی خود را آغاز نمایند.
۲) به دانشجویی که دارای پایه ضعیف دردروس پایه و به ویژه ریاضیات هستند توصیه می شود در ترم اول بیش از ۱۵ واحد اخذ ننموده و با جدیت پایه خود را در دروس ریاضی تقویت نماید.
۳) با توجه به نوع و سطح دروس ؛ نیاز است هر دانشجو وقت کافی در طول ترم برای مطالعه اختصاص دهد واز تجمیع مطالعه در شب امتحان به جد خود داری نماید.

نکات مهم در انتخاب واحد دانشجویان کارشناسی

1)همه دانشجویان رشته کارشناسی ICT ملزم به گذراندن درس الکترومغناطیس می باشند.
2)دانشجویانی که رشته کاردانی آنها ICT نمی باشد و یا به هر دلیل دروس تکنولوژی مخابرات و مدارهای منطقی (اصول دیجیتال) را نگذرانده اند ملزم به اخذ این دروس می باشند.
4)گذراندن درس دانش خانواده و جمعیت برای دانشجویانی که درس تنظیم خانواده را در کاردانی نگذرانده اند اجباری است
5) با توجه به محدودیت ظرفیت درس ورزش1 در هر ترم، به دانشجویان جدید الورود توصیه می شود در ترم اول این درس را اخذ نمایند.

Untitled copy copy copy copy copy copy copy

swf copy

چهارشنبه, 26 تیر 1398 03:09