برگزاری مراسم تجلیل از امر رعایت حجاب و عفاف و صیانت از حریم امنیت عمومی

IMG 2901همزمان با ایام دهه مبارک فجر مراسم تجلیل از امر رعایت حجاب و عفاف و صیانت از حریم امنیت عمومی، در محل نمازخانه دانشکده برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، در اجرای برنامه های مدون شورای امور بانوان وزارت متبوع و در راستای بزرگداشت موضوع رعایت حجاب و عفاف در دانشکده، مراسمی با حضور حجت الاسلام یعقوبیان، امام جماعت، دکتر مازوچی معاونت آموزشی، پژوهشی و امور دانشجویی و برخی از اعضای هیات علمی، روسای ادارات، مسئول امور بانوان و همچنین کارکنان مجموعه در نمازخانه برگزار گردید.

حجت الاسلام یعقوبیان در این مراسم با ایراد سخنرانی و ذکر نکاتی از سیره نبوی، بر نقش و تاثیر زن و رعایت مقوله عفاف و حجاب در تحکیم بنیان خانواده تاکید و با اشاره به فلسفه عفاف و حجاب، برخی راه های گسترش فرهنگ حجاب و فواید آن در ابعاد فردی و اجتماعی را مطرح نمود.

در ادامه مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی متن لوح تقدیر صادر شده توسط ریاست دانشکده که در راستای ترویج و تشویق فرهنگ عفاف و حجاب و به منظور تشکر و قدردانی از بانوان همکار که با الهام از آموزه های دین مبین اسلام، در راستای ترویج فرهنگ حجاب و عفاف و نشر احکام شریف نبوی (ص) تلاش و جدیت دارند صادر شده را قرائت نمود. در این مراسم همچنین علاوه بر لوح تقدیر بسته فرهنگی حجاب و عفاف نیز به بانوان دانشکده اهدا گردید.

No images found.

دوشنبه, 28 مرداد 1398 16:29