حضور نماینده محترم امور زنان و خانواده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان فارس

در . ارسال شده در Persian

mohamadiبا حضور سرکار خانم کفشدوز محمدی نماینده محترم امور زنان و خانواده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دو نشست تخصصی جهت بررسی مشکلات و چالش های بانوان فعال استان فارس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست و مخابرات به نقل از وبسایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، در ابتدای این سفر دو روزه خانم کفشدوز محمدی با حضور بر مزار فرماندهان شهید و شهدای خانم 8 سال دفاع مقدس با آرمان های امام و شهدا تجدید میثاق کردند.

سپس از اداره کل پست استان بازدید کردند و از نزدیک با بانوان شاغل در آن اداره کل در خصوص مشکلات، موانع و محدودیت هایشان صحبت کردند.

اولین نشست تخصصی این سفر با حضور بانوان شرکت های تابعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار گردید و برخی از مشکلات آنان مورد بررسی و پاسخگویی قرار گرفت.

دومین نشست تخصصی با حضور بانوان بخش های دولتی و خصوصی استان و سرکار خانم دستغیب، مدیر کل امور بانوان استانداری فارس وسرکار خانم وثوقی دبیر سازمان نظام صنفی رایانه ای استان فارس برگزار شد. در این نشست بانوان حاضر در جلسه به بیان مشکلات موجود در حوزه فناوری اطلاعات به ویژه مشکلات بانوان فعال در این عرصه پرداختند

دوشنبه, 28 مرداد 1398 16:31