فراخوان تأمين و تربيت ارزیاب حوزه تخصصي صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات(ICT)

در . ارسال شده در کانون ارزیابی و توسعه مدیران بخش ICT

فراخوان

تأمين و تربيت ارزیاب حوزه تخصصي صنعت  ارتباطات و  فناوری اطلاعات(ICT)

کانون ارزیابی و توسعه شايستگي‌هاي منابع انساني

از آنجایی که آموزش، بهسازی مهارت‌ها و شایستگی‌های عمومی و حرفه‌ای مدیران و توجه به بالندگی آن ها از عوامل مهم ایجاد تحول در صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور به شمار می‌آید که به طورمستقیم و غیرمستقیم منجر به بالا رفتن بهره‌وري و توسعه نیروي انسانی می‌شود، ضرورت طراحی و استقرار نظام ارزیابی شایستگی‌های منابع انسانی با اولویت ارزیابی شایستگی مدیران این صنعت با هدف آموزش و ارتقاء شایستگی‌های عمومی و حرفه‌ای مديران، بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود.

اين مهم، در سياست‌هاي كلي ابلاغي مقام معظم رهبري(مدظله العالی)، قانون برنامة چهارم، پنجم و ششم توسعة اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي جمهوری اسلامی ایران و نقشه راه اصلاح نظام اداری مورد توجه قرارگرفته و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، موظف به طراحي و استقرار نظام يكپارچه ارزیابی شایستگی‌های منابع انسانی بویژه مدیران شده است که  اين برنامه، در راستاي تمهيد مقدمات اجرايي كردن اين رسالت، تهيه و تدوين گردیده است.

مرکز ارزیابی و توسعه شایستگی منابع انسانی صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات به منظور شناسایی و تربیت و معرفی نسلی نو از مدیران و کارشناسان شایسته برای این صنعت براساس دستور مقام محترم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از تاریخ 1/5/1397 شروع به کار کرده است.

اهم اهداف این مرکز عبارتند از:

ü       شناسایی استعدادها و پتانسیل‌های مدیریتی از طریق سنجش و ارزیابی شایستگی‌های مدیریتی

ü       پرورش مدیران با بهره‌گیری از تجارب و یافته‌های دانشگاهها و مراکز علمی داخلی و جهانی در زمینه‌های مورد نیاز صنعت ICT

ü       طراحی و برگزاری برنامه‌های آموزشی شایستگی محور

ü       اجرای آموزش‌های مورد نیاز صنعت ICT

ü       مجهز نمودن مدیران به فناوری و ابزارهای نوین مدیریتی در تراز جهانی

ü       اعطای گواهی‌نامه حرفه‌ای به مدیران بعد از احراز شایستگی‌های عمومی و تخصصی

در راستای اهداف یاد شده، دانشکده پست و مخابرات به عنوان متولی امر مهم کانون ارزیابی و توسعه شایستگی منابع انسانی در حوزه صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات به نمایندگی از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از جانب کلیه همکاران وزارتخانه و سازمانها و دستگاههای اجرایی تابعه دارای شرایط ذکر شده ذیل که علاقه‌مند به همکاری با کانون ارزیابی و توسعه شایستگی منابع انسانی صنعتICT  در نقش«ارزیاب حوزه تخصصي صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات»هستند، مشروط به برخورداری از دانش‌ها، توانایی‌ها، مهارت‌ها و ویژگی‌های مندرج در اطلاعیه، دعوت به عمل می‌آورد از تاریخ 97/9/1  لغایت 97/9/30 با مراجعه به آدرس اينترنتي:www.ictfaculty.ir  فرم ثبت نام ارزیابان را تكميل و پس از بارگذاری مدارک لازم ثبت نام نمایند ویا با مراجعه به آدرس :تهران، میدان آزادی، بزرگراه محمد علی جناح، بلوار دانش، دانشکده پست و مخابرات، طبقه ی اول، دبیر خانه کانون ارزیابی با شماره تماس: 02144641547 مدارک یاد شده را به خانم رضائی تحویل دهید، تا پس از بررسي مدارك از واجدين شرايط براي مصاحبه دعوت بعمل آید.

لازم به ذکر است فراخوان مورد نظر در حال حاضر برای افراد غیرشاغل در سازمانها و دستگاههای اجرایی دولت می باشد.

شرایط شرکت در فراخوان:

1-     سابقه خدمت در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمانها و دستگاههای تابعه حداقل 10 سال (بازنشستگان خبره صنعت ICT با داشتن شرايط زير و حداكثر سن 65 سال، مي توانند در اين فراخوان شركت نمايند.)

2- داراي مدرک تحصیلی فوق ليسانس و بالاتر ترجيحاً در رشته هاي زير(به ترتيب):

ü   مدیریت ، روان شناسی و مهندسی صنایع و رشته های تخصصی صنعت ICT

3-توانمندی‌های ذهنی و ویژگی‌های شخصیتی ارزیاب

ü   تعهد به فرآیند و مفهوم برنامه ارزیابی

ü   مهارت‌های ارتباطی شامل: گوش دادن فعال، مهارت نوشتاری و بیان موثر

ü   مهارت‌های مشاهده شامل: دقت در جزئیات و مشاهده رفتار غیرکلامی

ü   توانایی‌های ذهنی شامل:چالاکی ذهنی، تفکر تحلیلی، حافظه خوب، قضاوت و تصمیم‌گیری عینی (عاری از پیش داوری)

ü   دانش روان شناسی: شناخت تفاوت های فردی و روان شناسی شخصیت

ü   دانش مدیریت: آشنایی با اصول، روش‌ها و فنون مدیریت

ü   توانایی جسمانی: توانایی انجام کار فشرده در طی روز

ü   ویژگی‌های شخصیتی و رفتاری: پایبند به اصول اخلاقی و اخلاق حرفه‌ای، انضباط و سازمان یافتگی، علاقه به مباحث سنجش و ارزیابی، مدیریت زمان و رعایت اصول رفتار اجتماعی

4-داشتن وقت کافی(بدان معنا که هر زمان کانون اعلام نیاز نماید فرد ارزیاب برای همکاری حضور پیدا کند.)

5-پرداخت مبلغ 20 میلیون ریال در زمان اخذ مدرک صلاحیت ارزیابی توسط متقاضی یا سازمان مربوط.

مدارک مورد نیاز برای شرکت در فراخوان:

1-تصویر صفحه اول شناسنامه

2-تصویر پشت و رو کارت ملی

3-تصویر مدارک تحصیلی لیسانس،فوق لیسانس و دکترا

4-رزومه کامل تحصیلی،آموزشی،پژوهشی،اجرایی

5-معرفی نامه سازمان (حکم بازنشستگی برای بازنشستگان)

6- دو قطعه عکس 3×4 پرسنلی

متن کامل فراخوان در فایل پیوست موجود است.

فایل های ضمیمه :
نام فایلحجم فایل
Download this file (فراخوان تأمین و تربیت ارزیاب02.pdf)فراخوان تأمین و تربیت ارزیاب02.pdf543 kB