برگزاری دومین جلسه کمیته راهبری کارگاه آموزشی بین المللی آشنایی با سامانه ترخیص گمرکی (CDS)

IMG 1406 copy copy

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست و مخابرات، دومین جلسه کمیته راهبری کارگاه آموزشی بین المللی آشنایی با سامانه ترخیص گمرکی (CDS) با حضور معاونت محترم امور پستی سازمان تنظیم مقررات، مدیران ارشد حوزه فنی و بین الملل شرکت ملی پست و مدیران منتخب اپراتورهای بخش خصوصی در دانشکده برگزار گردید. در این جلسه ابعاد فنی و عملیاتی و ضرورت های برگزاری این دوره آموزشی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. همچنین  مقرر گردید از سازمان های دولتی نظیر فرودگاه پیام، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در کنار شرکت های فعال مورد تائید در بخش پست کشور و همچنین فروشگاه های آنلاین معتبر و شرکت های تجارت الکترونیک برای حضور و حمایت این رویداد بین المللی دعوت به عمل آید.

جمعه, 25 آبان 1397 00:59