پیام تبریک دکتر یزدانیان بمناسبت 17 مرداد ماه « روز خبرنگار»

literary-text-reporterday1-3

پیام تبریک دکتر یزدانیان بمناسبت 17 مرداد ماه « روز خبرنگار»

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست ومخابرات : دکتر یزدانیان 17 مرداد ماه « روز خبرنگار»را در صفحه اینستاگرام خود تبریک وتهنیت عرض نمودند.متن نامه بدین شرح است:

سلام و درود خدا بر تمامی وقایع‌ نگارانی که حرمت قلم و آگاهی را پاس می‏دارندو خامه خویش را جز در مسیر حق و عدالت به کار نمی‏گیرند.

سلام و درود خدا بر تمامی خبرنگاران شهید که قلم را سلاح خویش و رسانه را سنگر دفاع از استقلال و آزادی و مقابله با زرمندان و زورمندان بریده از انسانیت و قدرت‌های سلطه ‏گر جهانی قرار دادند و در این راه پرافتخار به لقاء محبوب رسیدند.

روز خبرنگار تقدیر از زحمات کسانی است که با مسئولیت و آزادی و تحمل سختی‌های فراوان به نگاشتن حقایقی می‌پردازند که رشد و توسعه جامعه را ثمر می‌بخشد و همواره به مثابه دیده‌بانان امین جامعه در عرصه‌های مختلف پرچم آزادی، آگاهی و امید را افراشته‌اند. هفدهم مرداد روز بزرگداشت مقام خبرنگار و اصحاب رسانه را که روز احترام به حقوق ملت در دسترسی به اطلاعات صحیح، فوری و مناسب است را تبریک عرض می‌نمایم.

مجموع بازدید420191

شنبه, 28 مهر 1397 04:14