با حکم وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات؛دکتر یزدانیان به عنوان «رئیس شورای راهبری توسعه مدیریت دانشکده پست ومخابرات و نماینده وزیر در شورای مذکور » منصوب شدند.

با حکم وزیریز ارتباطات و فناوری اطلاعات؛دکتر یزدانیان به عنوان «رئیس شورای راهبری توسعه مدیریت دانشکده پست ومخابرات و نماینده وزیر در شورای مذکور » منصوب شد.

طی حکمی از سوی مهندس آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر یزدانیان رئیس دانشکده پست ومخابرات به عنوان «رئیس شورای راهبری توسعه مدیریت دانشکده پست ومخابرات و نماینده وزیر در شورای مذکور » منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست ومخابرات : در این حکم آمده است ضمن هماهنگی و تعامل مستمر با شورای راهبری توسعه مدیریت در انجام وظایف محوله به منظور طراحی ساز و کارهای مناسب برای اجرایی نمودن سیاست های کلی نظام اداری ابلاغی مقام معظم رهبری، نقشه راه اصلاح نظام اداری ،تکالیف مرتبط با مسایل مدیریتی و اداری موفق و موید باشید.

شنبه, 24 آذر 1397 18:13