پیام تبریک دکتر یزدانیان به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

یزدانیانت1

پیامبرصلی الله علیه وآله إنَّ اللَّهَ یُحِبُّ إذا عَمِلَ أحدُ کُم عَمَلاً أن یُتقِنَهُ

خداوند دوست دارد که هرگاه یکی از شما کاری انجام می‏دهد آن را استوار و درست به سامان رساند

چهارم شهریورماه، سومین روز از هفته دولت و یادآور خاطره شهیدان بزرگوار رجایی و باهنر است.

این روز که به حق و به پاس یادآوری خدمات، ایثار و ارزش نهادن به تلاش‌ها و زحمات گروه کثیری از جامعه اسلامی‌مان روز کارمند نام‌گذاری شده روز تجلیل از انسان‌های شایسته‌ای است که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای پروردگار است؛ افرادی که همه همت و تلاششان، گشایش مشکلات زندگی انسان‌ها و ایجاد آرامش در جامعه است.

اینجانب ضمن تبریک هفته دولت به همه دولتمردان به خصوص تمامی همکارانم در دانشکده ، و آرزوی سلامت و سعادت برای شما همکاران گرامی، برخود لازم می دانم دست تمامی عزیزانی را که در این دانشکده از هیچ کوششی مضایقه نکرده اند به گرمی بفشارم و از همه مدیران و کارکنان پرتلاش قدردانی کنم.

شنبه, 24 آذر 1397 18:19