برگزاری کارگاه آموزشی بین المللی آشنایی با سامانه ترخیص گمرکی

posterCDSکارگاه آموزشی بین المللی آشنایی با سامانه ترخیص گمرکی بسته های پستی، با حضور نمایندگانی از بخش پست و گمرک کشورهای مدعو 7 الی 9 مهرماه جاری در هتل فردوسی تهران برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست و مخابرات، این کارگاه که با همکاری دفتر بین الملل اتحادیه پستی جهانی (UPU) برگزار می شود جزو برنامه های دانشکده برای توسعه آموزش های مورد نیاز بخش ICT در منطقه می باشد. شرکت کنندگان در این کارگاه از مدیران و کارشناسان بخش عملیات بین المللی پست و گمرک می باشند. شایان ذکر است نمایندگان شرکت ملی پست ایران به عنوان اپراتور منتخب، گمرک ایران، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و اپراتور های غیر دولتی پست برای شرکت در این کارگاه اعلام آمادگی نموده اند.

سامانه ترخیص گمرکی (CDS)، که توسط مرکز فناوری پستی UPU ایجاد شده، به تسهیل ترخیص گمرکی از طریق مشارکت پست و گمرک برای مبادله داده های پیش رفته و محاسبه حقوق و عوارض گمرکی مورد نیاز، کمک می کند. برای محمولات ارسالی، مقررات UPU ، پست را ملزم به اشتراک گذاشتن اطلاعات فرستنده، محتوی و ارزش آن با مدیریت گمرک می نماید. این اطلاعات سابقا از طریق فرم های کاغذی می بایست همراه بسته ها ارسال شود. اما هم اکنون، CDS پست را قادر به اشتراک گذاشتن اطلاعات از طریق ارسال پیام الکترونیکی قبل از ارسال بسته ها نموده است. این اطلاعات از پیش فرستاده شده می تواند در کاهش زمان پردازش به گمرک کمک نماید.

CDS همچنین مدیریت گمرک را قادر به ارسال پیام های EDI به پست می نماید. به عنوان مثال، گمرک می تواند از این پلتفرم برای اطلاع رسانی به پست در خصوص عدم ترخیص یک مرسوله در طول فرآیند ارزیابی گمرکی، استفاده شود. همچنین می تواند امکانات رهگیری بهتری در طول زنجیره تامین برای پست فراهم نماید.

مجموع بازدید420185

شنبه, 28 مهر 1397 03:26