انعقاد تفاهم نامه میان دانشکده پست ومخابرات و اتحادیه صادر کنندگان خدمات فنی و مهندسی ،مشاوران و پیمانکاران صنعت مخابرات ایران (مپتا)

IMG 1951 copy copy copy copy تفاهم نامه همکاری میان دانشکده پست ومخابرات و اتحادیه صادر کنندگان خدمات فنی و مهندسی ،مشاوران و پیمانکاران صنعت مخابرات ایران (مپتا) منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست ومخابرات، از اهداف این تفاهم نامه می توان به توسعه‌ همکاري‌هاي مشترک در زمينه‌برگزاری دوره های آموزش حضوری و مجازی و صدور گواهینامه مشترک ،برگزاری و حضور مشترک در همایشها،سمینارها و نمایشگاههای علمی و تخصصی،همکاری علمی،پژوهشی،تخصصی و فرهنگی در زمینه های مختلف صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات و نشریه اتحادیه مخابرات و اجرای پروژه های مشترک،برگزاری پژوهشها و نظرسنجی های علمی متناسب با نیازهای فضای کسب و کار و رفع موانع صنعت ICT اشاره کرد.

این تفاهم نامه با امضای دکتر یزدانیان رئیس دانشکده پست ومخابرات وزنوزی راد دبیر و عضو هیات مدیره اتحادیه مخابرات(مپتا) و محمد میرزایی منش مدیر کمیسیون برنامه های اقتصادی و عضو هیات مدیره، بین طرفین مبادله شد.​

چهارشنبه, 04 ارديبهشت 1398 14:30