بازدید مهندس معارفی معاونت توسعه مدیریت، هماهنگی و امور پشتیبانی وزارت

بازدید مهندس معارفی معاونت ت1111111111111111111وسعه مدیریت ، هماهنگی و امور پشتیبانی وزارت از دانشکده پست ومخابرات

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست ومخابرات : مهندس معارفی معاونت توسعه مدیریت ، هماهنگی و امور پشتیبانی ومهندس جعفر پور مدیر کل مرکز نوسازی و تحول اداری وزارت ، طی بازدید از کارگاه ها و آزمایشگاه های دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات و ظرفیت شرکت های دانش بنیان همکار این دانشکده، در جریان اقدامات علمی - کاربردی این مرکز دانشگاهی قرار گرفت.

در ابتدای این جلسه دکتر یزدانیان ریاست دانشکده ضمن خوش آمدگویی ، به ارائه گزارشی از وضعیت عملکرد و مشکلات پیش روی و نیز برنامه های مدون پرداختند . رئیس دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات با تشریح روند شکل گیری آزمایشگاه اینترنت اشیاء در دانشکده به تشریح دستاوردها و همچنین برنامه های دانشکده در این حوزه پرداخت.

مهندس معارفی در جریان این بازدید، بر ظرفیت و اقدامات کاربردی دانشکده در حوزه های لبه تکنولوژی و مخصوصا اینترنت اشیاء (IoT) تاکید و با توجه به تغییرات روز افزون و سریع تکنولوژی، نقش پژوهش و تحقیق در این حوزه ها را حائز اهمیت شمرد.

معارفی در ادامه سخنان خود گفتند چنانچه دانشکده وارد حوزه بازار یا کسب و کار شود از اصل کار خود دور می شود.و یکی از وظایف دانشکده استفاده بهینه از منابع آن است که بصورت یکپارچه دیده شود و تمرکز بر روی دوره های آموزشی مشخص با ماموریتهای مختلف تدوین و ترسیم شود در اصل لیدر حوزه آموزش در دستگاه ها باشد .

مجموع بازدید420185

شنبه, 28 مهر 1397 03:25