برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه ترخیص گمرکی

WhatsApp Image 2018-09-29 at 18.39.31

مدیرعامل شرکت ملی پست:

سیستم اظهارنامه گمرکی در دفاتر گمرکی مستقر می شود

به گزارش مرکز روابط عمومی دانشکده پست ومخابرات ، حسین نعمتی مدیرعامل شرکت ملی پست ایران در اولین روز از برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه ترخیص گمرکی که با حضور نمایندگانی از کشورهای عضو اتحادیه جهانی پست و سازمان جهانی گمرک به میزبانی دانشکده پست و مخابرات در هتل فردوسی برگزار شد، با بیان اینکه تجربیات فناوری ارتباطات بین اعضا در این نشست تبادل می شود اظهار کرد: در تلاش هستیم تا این نشست نقش قابل قبولی در اشتراک تجربیات فنی در سطح بین‌المللی برای پیشبرد اهداف ایفا کند.

وی با بیان اینکه ایران با سابقه چند هزار ساله در مهد تمدن جهان قرار دارد، تصریح کرد: حضور موزه های ایران و بناهای باستانی ما حاکی از وجود مقوله های ارتباطی، اقتصادی، بهداشت، سلامت و رفاه بشریت از قدیم در کشور است و حافظه تاریخی ما نشان می دهد که صنعت پست سابقه ای چند هزار ساله در ایران دارد.

مدیرعامل شرکت ملی پست به برگزاری دوره های آموزشی سامانه ترخیص گمرکی در سطح بین المللی اشاره کرد و افزود: برگزاری این دوره فضای علمی مطلوب برای یادگیری و بازآموزی مطالب به روز شده را ایجاد کرده است که فرصت مغتنمی برای آشنایی با فرهنگ ملل، هم اندیشی و بهبود خدمت رسانی به جامعه جهانی محسوب می شود که هدف اصلی ما بهره‌مندی از تکنولوژی ها و ایده های نوین مبتنی بر پلت فرم فناوری اطلاعات است.

وی تصریح کرد: همکاری دو جانبه میان اداره پست و گمرک نقش مهمی در بهبود خدمات پستی و افزایش رضایت مشتریان را به دنبال دارد.

مدیرعامل شرکت ملی پست با اشاره به رشد فناوری نوین ارتباطی افزود: رشد فناوری نوین ارتباطی می تواند با ایجاد دسترسی عمومی به بازارهای جهانی نقش مهمی را در توسعه امانات پستی و بسته های تجارت الکترونیک ایفا ‌کند.

نعمتی با اشاره به سیستم استقرار اظهارنامه گمرکی تصریح کرد: این موضوع یک تجربه جدید و کارآمد در حوزه فرآیندهای پستی و گمرکی است که با ویژگی های بارز و متمایز خود نقش تسریع کننده و تسهیل کننده در عملیات ترخیص مرسولات پستی ایفا می کند.

وی ادامه داد: اتحادیه جهانی پست و سازمان جهانی گمرک بر مبنای مفاد کنواسیون «کیوتو» بهره مندی از سیستم استقرار اظهارنامه گمرکی را به عنوان اقدامی مثبت در راستای بهینه سازی جریان ارسال و تحویل مرسولات بین‌المللی به کشورهای عضو توصیه می‌کند.

مجموع بازدید420185

شنبه, 28 مهر 1397 03:23