دانشکده باید مرکز تربیت مدیران تحول گرای ICT باشد

IMG 2218دانشکده باید مرکز تربیت مدیران تحول گرای ICT باشد

مهندس جهرمی وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات از دانشکده پست و مخابرات بازدید نمودند .

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه با مدیران ، اعضای هیات علمی و همکاران با تبریک سال جدید تحصیلی، گفت: وضعیت دانشکده پر فراز و نشیب بوده اما در بخش ساختار علمی گام های خوبی برداشته شده است .

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست ومخابرات: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر حفظ ساختار جدید دانشکده افزود :اقدامات خوبی در بخش ساختار علمی برداشته شده و دانشکده باید با ساختار جدید حفظ گردد. دانشکده باید تبدیل به مرکز آموزشهای صنعتی ، علمی در حوزه دیجیتال و ICT شود.و مدلهای تامین این تحول و ساختار را دانشکده باید تامین نماید اما با برنامه ریزی دقیق و منظم لازمه این بحث باید خود مجموعه دانشکده باشد  با نهایت قدرت به این امر اهتمام ورزد. .

وی گفت: با توجه به تحول دیجیتال که در جهان روزبه روز پیشرفت می نماید دانشکده و مجموعه وزارت ارتباطات باید گام به گام توسعه پیدا کند مهمترین تحول دیجیتال که از آن بعنوان انقلاب صنعتی چهارم نام برده می شود. جهت گیری ها باید در عرصه مدیریت عوض شود چرا که انقلاب صنعتی چهارم بدون مدیریت فایده ای ندارد علم مدیریت در همه ارکان توسعه ای در دنیا جایگاه خاصی دارد .

مجموع بازدید420185

شنبه, 28 مهر 1397 03:23