بازدید دکتر معتمدی از دانشکده پست ومخابرات

IMG 3034همکاری دانشگاه امیر کبیر و پست و مخابرات در زمینه ارتقای اینترنت اشیاء

رییس دانشگاه امیر کبیر به منظور همکاری در زمینه ارتقای اینترنت اشیاء از دانشکده پست و مخابرات بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست ومخابرات: سید احمد معتمدی رییس دانشگاه امیرکبیر در بازدید از دانشکده پست و مخابرات با اشاره به اعلام آمادگی برای همکاری در زمینه IOT( اینترنت اشیا) اظهار داشتند: با توجه به تاکید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در زمینه اینترنت اشیاء دانشگاه امیرکبیر و دانشکده پست و مخابرات در این زمینه همکاری های لازم را دارند.

وی با اشاره به ارتقای نظام آموزشی دانشکده پست و مخابرات، اظهار کرد: با توجه به اینکه دانشکده پست و مخابرات راهی به سوی مجموعه مخابرات و پست کشور است بنابراین باید برای ارتقای نظام آموزشی آن گام بردارد.

معتمدی درباره دانشگاه امیرکبیر نیز توضیح داد: این دانشگاه دارای 110 عضو هیات علمی است و ظرفیت های خوبی در حوزه IT دارد که علاقمندیم همکاری لازم را داشته باشیم.

وی با تاکید به موضوع هوشمندسازی خاطرنشان کرد: هوشمندسازی را از دانشگاه امیرکبیر در حوزه انرژی آغاز کردیم به طوری که از این طریق میتوانیم 30تا40درصد در مصرف انرژی صرفه جویی کنیم در این حوزه با IOT و BMS ساختمان های هوشمند را تقویت کنیم.

در ادامه دکتر یزدانیان رِئیس دانشکده پست و مخابرات با اشاره به همکاری سه جانبه دانشگاه های خارجی، دانشگاه امیر کبیر و دانشکده پست و مخابرات تصریح کرد: در تلاش هستیم تا تفاهم نامه سه جانبه میان این دانشگاه ها منعقد شود که در این زمینه دانشجویان بدون آزمون در دانشگاه ها پذیرفته شوند که تاکنون مذاکرات خوبی دراین زمینه انجام شده است.

شنبه, 24 آذر 1397 17:14