افتتاحیه کانون ارزیابی شایستگی عمومی مدیران حرفه ای

افتتاحیه کانون ارزیابی شایستگی عمومی مدیران حرفه ای

6226 copy copy copy افتتاحیه کانون ارزیابی شایستگی عمومی مدیران حرفه ای در دانشکده پست ومخابرات برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست و مخابرات: در راستای بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور و طی حکم معاونت محترم توسعه مدیریت ، هماهنگی و امور پشتیبانی وزارت و بمنظور افزایش دانش مدیریتی مدیران اولین جلسه ارزیابی شایستگی های عمومی مدیران حرفه ای در دانشکده پست ومخابرات برگزار گردید.
دکتر یزدانیان رئیس دانشکده پست و مخابرات هدف عمده این طرح را تربیت مدیران آینده و توانمندسازی مدیران کنونی عنوان کرد و افزود که برای انجام مراحل این ارزیابی ها تعدادی
ارزیاب تربیت شده است که فرآیند ارزیابی را انجام خواهند داد. برای ارزیابی شایستگی مدیران تعدادی شاخص پیش بینی شده و بعد از انجام ارزیابی نمره هر مدیر در هر شاخص شایستگی اعلام و به مدیر استان متبوع ارائه می شود. به گونه ای برنامه ریزی شده که روزانه  مدیر مورد ارزیابی قرار بگیرد و برنامه ها به گونه ای هماهنگ شده که از هم اکنون هر مدیری بداند در چه روزی مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

شنبه, 24 آذر 1397 17:19