برگزاری دوره های آموزشی

11111قابل توجه کلیه دانشجویان و فارغ التحصیلان و علاقمندان رشته های الکترونیک ، مخابرات و فن ارتباطات رادیویی و رادیوآماتوری .

دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات با مشارکت جمعی از رادیوآماتورهای مجرب و دارای گواهینامه از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و اساتید دانشگاه ، اقدام به تشکیل و برگزاری دوره آموزشی کوتاه مدت " کارگاه الکترونیک ، مخابرات و فن ارتباطات رادیویی " می نمایند.

این دوره آمورشی کارگاه   بمدت 30 روز شامل 2 روز در هفته و هر روز یک جلسه 4 ساعته ودر مجموع 8 جلسه 4 ساعته ( در مجموع 32 ساعت ) خواهد بود.

کلاسهای دوره شامل ؛

1- اصول الکترونیک و مخابرات ( کلاس مقدماتی -- تئوری ) .

2- آشنایی با انواع قطعات الکترونیکی و کاربرد آنها و مدارات مختلف الکترونیکی و مخابراتی ( کلاس عملی -- کارگاه ) .

3-- آموزش نقشه خوانی مدارات الکترونیکی ، نحوه طراحی و ساخت مدارچاپی ( با استفاده از نرم افزارهای معمول و موجود در بازار شامل آلتیوم وغیره ) و نحوه مونتاژ مدارات الکترونیکی و رادیویی ( PCB ) وتکمیل ساخت ، راه اندازی و تست نهایی پروژه ها ، ( کلاس عملی -- کارگاه ) .

4-- آموزش نحوه کار با دستگاههای اندازه گیری الکترونیکی و مخابراتی ، ( کلاس عملی - کارگاه ) .

5-- آشنایی با اصول تعمیرات و نصب و راه اندازی و آموزش نحوه عیب یابی سیستمهای الکترونیکی و مخابراتی ، ( کلاس عملی - کارگاه ) .

6-- مبحث آنتن ها و خطوط انتقال شامل طراحی و ساخت انواع آنتن ها و کاربرد آنها و نحوه اندازه گیری پارامترهای آنتن ، ( کلاس تئوری و عملی - کارگاه ) .

7-- آشنایی با ؛ اصول ، قوانین ، استانداردها و ضوابط و مقررات ملی و بین المللی و آگاهی از برخی مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات و لزوم رعایت موارد مذکور در استفاده از طیف فرکانسی و اسناد مندرج در مجموعه کتب قوانین و مقررات منتشره سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ، ( کلاس تئوری ) .

8-- آشنایی و آموزش فن ارتباطات رادیویی ، نحوه برقراری ارتباطات رادیویی طبق مقررات و ضوابط ملی و بین المللی ( مطابق آئین نامه اجرایی و مجموعه قوانین استفاده از بیسیمهای اختصاصی و غیراختصاصی مصوبه هیئت وزیران وقت سال 1361 ، ( کلاسهای تئوری ).

9-- مبحث رادیوآماتوری شامل ؛ آشنایی ولزوم رعایت ضوابط و مقررات رادیوآماتوری ، آئین نامه اجرایی و مواد مندرج درمجموعه قوانین رادیوآماتوری از ماده 34 تا 42 و مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات در ارتباط با موضوع آماتوری ، تشریح قابلیتها ، ظرفیتها و شایستگی های رادیوآماتورها و همچنین آشنایی با شرح وظایف ملی و بین المللی رادیوآماتورها در شرایط بحران و اضطرار ( مانند سیل - زلزله و... ) و نحوه نصب سریع ایستگاه رادیویی صحرایی و یا سیار در زمان بحران میباشد.

10-- آموزش پایانی دوره شامل ؛ تشریح مدار رادیو باند HF رادیوآماتوری شامل SSB EXCITER و VFO آنالوگ و نحوه ساخت و راه اندازی دستگاه و آنتن آن بوده و بعنوان آزمون این دوره ورکشاپ خواهد بود.

زمان شروع کلاسها 1397/11/03 خواهد بود .

کلاسهای این دوره آموزشی کارگاه در ایام هفته فقط روزهای پنج شنبه ها از ساعت 14:00 تا 18:0 و جمعه ها از ساعت 12:00 تا 16:00 دایر بوده و طول دوره یکماه شامل 2 روز در هفته و هرجلسه 4 ساعت و در مجموع 8 جلسه و برابر با 32 ساعت ماه خواهد بود .

جهت اطلاعات بیشتر و در صورت تمایل و ثبت نام لطفا با شماره های زیر تماس حاصل فرمائید؛ 02166910336 و 09118118294و 09120744736

مسئول دوره آموزشی کارگاه الکترونیک ، مخابرات و ارتباطات رادیویی ، دانشگاه علمی کاربردی پست و مخابرات ،وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات.

و در پایان دوره ، گواهینامه دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات به دانش آموختگان اعطا میگردد.

هزینه این دوره ها مبلغ 5/800/000 ریال می باشد.

شماره شبا :270100004101048500190839IR

شماره حساب : 4101048500190839

مدرسین کارگاه این دوره آموزشی ؛

آقایان ؛