جلسه مصاحبه جذب سربازان امریه در وزارت ارتباطات برگزار شد

جلسه مصا1111111122حبه جذب سربازان امریه در وزارت ارتباطات برگزار شد

با حضور معاون توسعه مدیریت، هماهنگی و امور پشتیبانی و رییس مرکز نوسازی و تحول اداری وزارت ارتباطات و‌ فناوری اطلاعات جلسه مصاحبه با متقاضیان اولین دوره جذب سربازان امریه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست ومخابرات، شاهین جعفرپور رییس مرکز نوسازی و تحول اداری با اعلام این خبر گفت: حسب درخواست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اواخر تیر ماه سال جاری، تخصیص 300امریه سربازی در 8 رشته تحصیلی مختلف مورد موافقت ستاد کل نیروهای مسلح قرارگرفت که اولین دوره جذب این سربازان اسفند ماه سال جاری است.

در اولین دوره فراخوان در حوزه امریه سربازان در حدود 4 برابر نیروی مورد نیاز متقاضی ثبت نام کردند و امروز چهارشنبه پنجم دی ماه، جلسه مصاحبه جذب از میان متقاضیان با حضور و نظارت فرهاد معارفی، معاون توسعه مدیریت، هماهنگی و امور پشتیبانی و همچنین رییس مرکز نوسازی و تحول اداری وزارت در دانشکده پست ومخابرات برگزار شد.

پس از برگزاری جلسه مصاحبه از متقاضیان گذراندن امریه سربازی در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در 8 رشته تحصیلی مختلف پس از جمع بندی‌نهایی در هفته آینده واجدین شرایط جذب خواهند شد .

به گفته جعفرپور هدف کلی از این طرح اضافه کردن نیروهای تازه نفس با دانش و تخصص آکادمیک برای ایجاد تحول در همه ابعاد وزارت ارتباطات است که طبق مجوز ستاد کل نیروهای مسلح این طرح 3 ساله و تا تیرماه 1400 اعتبار دارد.

یکشنبه, 24 شهریور 1398 23:07