تربیت سربازان ماهر موضوعی کلیدIMG 3525 copyی و مهم است که توسط قرارگاه مهارت آموزی با همکاری دستگاههای اجرایی در حال پیگیری می باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست ومخابرات : وحید یزدانیان در حاشیه بازدید از روند اجرایی دومین روز از مصاحبه با نفرات برگزیده که در آزمون تعیین سطح مربی گری امتیاز لازم را کسب نمودند این چنین گفت : تربیت سربازان ماهر موضوعی کلیدی و مهم است که توسط قرارگاه مهارت آموزی با همکاری دستگاههای اجرایی در حال پیگیری می باشد.

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این زمینه همکاری تام و تمامی را با قرارگاه مهارت آموزی در ستاد نیروهای مسلح داشته و وزارت ارتباطات جزو اولین دستگاههایی است که توافقنامه عملیاتی را با ستاد کل نیروهای مسلح مبادله کرده است .همچنین وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات مهندس جهرمی تاکید فراوانی برارتقاء مهارتهای سربازان داشته اند و تاکیدکردن که توانمند سازی سربازان قطعاً می تواند در حل معزل بیکاری در کشور موثر واقع شود .پس از مبادله تفاهم نامه مابین وزیر محترم ارتباطات و رئیس محترم ستاد کل نیروهای مسلح اجرای این تفاهم نامه در سه فاز پیگیری شد.رئیس دانشکده پست و مخابرات اضافه کرد که در فاز اول نیروهای پایوری که توانمند هستند برای آموزش سربازان و تبدیل شدن به مربیان ماهر در زمینه تخصص های ICTشناسایی شدند که با توجه به شرایطی که برای این عزیزان در نظرگرفتیم این شناسایی انجام شد.در فاز دوم موضوع سنجش توانمندی های علمی این پایوران بود که براساس آزمون کتبی مرتبط با مهارت های ICT که در مهر ماه سال جاری انجام شد تعداد کثیری از پایوران علاقمند در این آزمون شرکت کردند و نتایج این آزمون استخراج شد.در حال حاضر در فاز سوم یعنی سنجش توانمندی های مربیان هستیم و عزیزانی که موفق به کسب نمرات علمی شده اند مورد مصاحبه قرار می گیرند خروجی این سنجش ها تعدادی از پایوران خواهند بود که تخصص و مهارتهای لازم را دارا هستند و می توانند به عنوان مربی در نیروهای مسلح ایفای نقش کنند و با توجه به در اختیار داشتن محتوا در حوزه هایی که اشتغال زا است می توانند نسبت به تربیت سربازان اقدام کنند لازم به ذکر است رشته هایی که اعلام کردیم و خواستیم پایوران عزیز در این زمینه ها مربی شوند به وسیله یک آینده پژوهی و همینطور تعامل نزدیک با فعالان بخش خصوصی ICT استخراج شده و رشته هایی هستند که با توجه به روند سریع فناوری در حوزه ICT طی سالهای آینده منظومه ی بازار ICT را شکل خواهد داد و پتانسیل زیادی برای اشتغال خواهد بود در پایان ایشان ابراز امیدواری کردند که دوره ی خدمت سربازی برای سربازان کشور دوره ای با حداکثر بهره وری باشد و پس از پایان این دوره عزیزان با گواهینامه هایی که خواهند داشت بتوانندراحتتر جذب بازار کار شوند.

چهارشنبه, 29 خرداد 1398 17:49