برگزاری جلسه بررسی عملکرد کانون ارزیابی توسعه شایستگی مدیران حرفه ای

11111111111111 copyبرگزاری جلسه بررسی عملکرد کانون ارزیابی توسعه شایستگی مدیران حرفه ای

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست ومخابرات: دکتر عباسی شاهکوه رئیس دانشکده پست ومخابرات در جلسه بررسی عملکرد کانون ارزیابی توسعه شایستگی مدیران حرفه ای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، یکی از اصول مهم در کار مدیریت را انتصاب‌های صحیح دانست، و افزود اگر در این بخش موفق عمل کنیم طبیعی است که شاهد تاثیرات مثبت در دانشکده خواهیم بود و اگر در تصمیم‌گیری‌ها دقت لازم را نداشته باشیم، دچار مشکل خواهیم شد.

وی با اعلام اینکه در گام نخست باید دید که چه برداشتی می‌توان از گزارش‌های کانون ارزیابی برای شناسایی توانمندی‌های دانشکده داشت، عنوان کرد: استعداد در همه وجود دارد؛ شناسایی این استعدادها ضرورتی انکارناپذیر است که آینده سازمان ها را تامین خواهد کرد، علاوه بر اینکه در مسیر استعدادیابی و توانمند کردن کارکنان باید بسترهای لازم برای ایجاد انگیزه نیز فراهم شود.

دکتر عباسی شاهکوه هدف از ایجاد کانون را این چنین تشریح نمودند: کانون فرآیندی است که به موجب آن استعدادها به صورت استاندارد و با تکنیک‌های خاص توسط ارزیابان شناسایی می‌شود. بنابراین به هر میزان که استانداردها ملموس‌تر و تکنیکی‌تر باشد، خروجی ارزیابی‌ها کاربردی‌تر خواهد شد. ممکن است مدل شایستگی تعریف شده فعلی با گذر زمان و در راستای استراتژی‌ها تغییر کند که لازم است به طبع آن، مدل‌ها نیز به روز شوند. وی اضافه کرد رقابتی شدن کسب و کارها، سرعت تغییرات محیطی و تخصصی شدن کارها، استفاده از کانون های ارزیابی را بیش از پیش ضروری می سازد. یقینا برای موفقیت در کسب و کار باید از شیوه‌های علمی استفاده کرد.

پنج شنبه, 06 تیر 1398 06:44