برگزاری دوره های آموزشی مهارت های مدیریتی

11111111111111 copy copy copyبرگزاری دوره های آموزشی مهارت های مدیریتی

دانشکده پست و مخابرات به عنوان متولی کانون های ارزیابی و توسعه شایستگی های عمومی مدیران حرفه ای در سطح وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دوره های آموزشی مهارت های مدیریتی را برگزار می نماید

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست و مخابرات، به نقل از اداره آموزش و امور دانشجویی، در فصل اول برگزاری دوره های آموزش مهارت های مدیریتی، بالغ بر 27 مهارت مدیریتی به فراگیران معرفی شده از سوی کانون ارزیابی دانشکده و سایر کانون های ارزیابی، آموزش داده می شود.

بر اساس این گزارش، آموزش های مهارتی در چارچوب الزامات درخواست شده از سوی کانون های ارزیابی و با استفاده از اساتید مجرب برگزار می گردد که طی آن حدود 250 متقاضی معرفی شده در دوره های شرکت می نمایند که با توجه تنوع و تفاوت دوره های پیش بینی شده در نیم رخ شایستگی افراد، بالغ بر 805 (نفر- دوره) برای مدیران فعلی و آتی وزارت ارتباطات و سازمان ها و شرکت های تابعه آن، در حال برگزاری است.

همچنین به منظور تسهیل و جلوگیری از رفت و آمد همکاران معرفی شده از استان ها، بر اساس هماهنگی و مساعدت صورت گرفته از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت، این فراگیران در قالب ویدئوکنفرانس و بطور منظم در دوره های یاد شده حضور داشته و امکان تعامل دو سویه با کلاس و استاد را دارند.

عناوین شایستگی نیازهای آموزشی و توسعه ای هر یک از شایستگی های عمومی مدیران از سوی سازمان اداری و استخدامی تعیین شده است. حضور در کلاس ها برای افراد معرفی شده الزامی بوده و افراد پس طی موفقیت آمیز دوره ها، گواهینامه شایستگی عمومی مدیران حرفه ای را کسب خواهند کرد و می توانند از این گواهینامه در جهت پیشرفت شغلی خود استفاده نمایند.

شایان ذکر است؛ در راستای اجرای دستورالعمل ارزیابی و توسعه «شایستگی های عمومی مدیران حرفه ای» مصوب شورای عالی اداری، دانشکده پست و مخابرات به عنوان متولی ایجاد کانون های ارزیابی و توسعه در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تعیین و اقدامات لازم در این حوزه را برای همکاران وزارت ارتباطات و سازمان ها و شرکت های تابعه آن، انجام می دهد و این ظرفیت وجود دارد تا خدمات مرتبط را به سایر دستگاه ها و نهادهای اجرایی ارائه دهد.

چهارشنبه, 26 تیر 1398 03:04