دانشکده باید به مرکز مهارتهای اقتصاد دیجیتال تبدیل شود .

IMG 5481 copy

دانشکده باید به مرکز مهارتهای اقتصاد دیجیتال تبدیل شود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست ومخابرات: دکتر عباسی شاهکوه در دیدار با دستیاران جوان شرکت های تابعه وزارت گفت دانشکده باید به مرکز مهارتهای اقتصاد دیجیتال تبدیل شود. این مهارتها در جامعه جریانی ایجاد می کند که هر روز پر رنگتر شده و به اشتغال زایی کمک خواهد نمود. ما در دانشکده ضمن هدف گذاری صحیح باید ساختاری درست کنیم تا بخش خصوصی بتواند به آسانی وارد شود و با بهره گیری از آموزش های مهارتی نوین، وارد بازار کار شود. این آموزش ها در کنار آموزشهای تخصصی سازمان های تابعه وزارت به صورت مستمر در دانشکده تقویت می گردد.

دکتر عباسی شاهکوه اظهار کرد: ماموریتی که به این دانشکده محول شد این است که به سمت تحول دیجیتال و تمرکز بر اقتصاد دیجیتال حرکت کنیم .در این زمینه طبق سیاستهای وزارت ارتباطات زیرساخت ها در این دانشکده فراهم می‌شود. تحول دیجیتال به دنبال این است که انقلاب دیجیتال در همه حوزه های زندگی بشر رسوخ کند .کشور ما هم در چند سال اخیر توسعه مناسبی در جهت تراکنش های بانکی و استفاده از اینترنت داشته است و به سمت تحول دیجیتال حرکت رو به رشدی داشته است ما نیز در دانشکده پست و مخابرات و در بخش آموزش فعالیت خود را بیشتر کردیم. ویدر ادامه به فعالیت های دانشکده پست و مخابرات اشاره کرد و افزود: این دانشکده یک بخش دولتی است و‌ما مجری سیاست های وزارت ارتباطات هستیم و هدف اصلی ما درامدزایی نیست بلکه توسعه آموزش های مهارتی است لذا به هیچ تفاهم نامه ای به چشم درامدزایی نگاه نمی‌کنیم.

وی با اشاره به دستیاران جوان، توصیه نموداند فکر نو- خلاقیت فعالیت بیشتر و آمادگی برای تحول داشته باشند و با پذیرش ریسک موتور محرک مجموعه ICT کشور باشند.

سرکار خانم حیات الغیبی مشاور وزیر در امور جوانان ضمن تشکر از میزبانی دانشکده، از نقش مهم این مجموعه در برگزاری کلاسهای آموزشی و همچنین کانون ارزیابی یاد کرد و موضع دانشکده را بسیار شفاف و مثبت ارزیابی نمودند.

چهارشنبه, 26 تیر 1398 03:05