کسب رتبه اول جشنواره فاوا در محور پژوهش های منتهی به فناوری ،توسط معاونت امور آموزشی دانشجویی و پژوهشی دانشکده پست و مخابرات

کسب رتبه اول جشنواره فاوا در محور پژوهش های منتهی به فناوری ، توسط معاونت امور آموزشی دانشجویی و پژوهشی دانشکده پست و مخابرات

999998در هشتمین جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات (فاوا) که در مورخ 98/4/29 برگزار گردید جناب آقای دکتر حسن یگانه معاون آموزشی دانشجویی و پژوهشی دانشکده پست و مخابرات به نمایندگی از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات موفق به کسب رتبه اول در محور پژوهش های منتهی به فناوری (زیر محور پژوهش منتهی به محصول یا خدمت)شدند.معاون امور آموزش ، دانشجویی و پژوهشی دانشکده پست و مخابرات گفت : در محصول سوئیچ چند رسانه ای مبتنی بر IPاز فناوری های نوین استفاده شده و باتوجهبه اینکه توانسته در بازه زمانی کوتاه به محصول تبدیل گردیده شود مورد توجه برگزار کنندگان جشنواره قرار گرفته و حائز رتبه اول کشور در این جشنواره شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات : معاون امور آموزشی ، دانشجویی و پژوهشی دانشکده پست و مخابرات ، که مجری پروژه محصول سوئیچ چند رسانه ای مبتنی بر IP در پژوهشگاه ارتباطات فناوری اطلاعات در سال گذشته بوده اند، گفت : این پروژه با هدف تحقق برنامه های مرتبط در سند برنامه ششم توسعه و همچنین سیاست های اقتصاد مقاومتی در سال گذشته انجام و به پایان رسیده است . این پروژه به بحث بومی سازی تجهیزات مبتنیبر IP ، توجه ویژه ای داشته ومورد استفاده در سازمان های کوچک ، متوسط و بزرگ (در راستای بحث تحول دیجیتال) می باشد.

ایشان افزودند : این محصول در مناطق شهری کوچک و مناطق روستایی هم قابلیت استفاده دارد . همچنین برای FCP ها و ISP ها که خدمات صوتی تصویری ارائه می کنند نیزاین محصول به جهت قابلیت توسعه ،متن باز بودن و تنوع سرویس بالا به راحتی می تواند مورد استفاده قرارگیرد.

وی با اشاره به خصوصیات این سوئیچ ،ساختارکاملاً ماژولار و مبتنی برIP بودن آن ،تصریح کرد : در این سوئیچ از فناورهای نوین استفاده شده و متناسب با نیاز مشتری، قابل پیکر بندی است و به راحتی می تواند هزینه های Capex و Opex محصولات سنتی را کاهش بدهد.

پنج شنبه, 31 مرداد 1398 07:10