برگزاری دوره های آموزشی مربیان طرح و مهارت آموزشی سربازان وظیفه

برگزاری دوره های آموزشی مربیان طرح و مهارت آموزشی سربازان وظیفه

IMG 52640001

فراگیران معرفی شده از سوی قرارگاه مهارت آموزی سربازان وظیفه در هفته اول و دوم مردادماه ، آموزش های مربیگری دوره های مهارتی اولویت دار حوزه ICT را می گذرانند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست و مخابرات ، در چارچوب توافقات صورت گرفته در خصوص همکاری وزارت ارتباطات و فناوری در اجرای طرح مهارت آموزی سربازان وظیفه، دومین فراگیران مربیگری مهارتی ICT در دانشکده در حال برگزاری است .

براساس این گزارش در سال 97 بالغ بر 300 نفر از نیروهای معرفی شده از سوی قرارگاه مهارت آموزی آموزش دیدند . در این دوره نیز حدود 200 نفر آموزش می بینند .

شایان ذکر است مربیان مذکور از کارشناسان فنی نیروهای نظامی و انتظامی هستند که پیشترآزمون کتبی و مصاحبه علمی را سپری کرده اند .

همچنین طی یک ماه گذشته شناسنامه و سرفصل های آموزشی 14 دوره مهارتی اولویت دار توسط دانشکده تدوین شد وقرار براین است که دوره ها توسط مربیانی که در حال حاضر آموزش هستند ، در ادامه به سربازان وظیفه آموزش داده شود .

براساس این گزبارش ، دوره های مهارتی که در اولویت آموزش قرار گرفته اند عبازتند از :    FTTX، پول دیجیتال ، تعمیرات موبایل ، رایانش ابری ، شبکه های فیبرنوری ، شبکه های کامپیوتری ، شبکه های موبایل ، فیبیر ،کسب و کارهای الکترونیک و  Mobil appدوره  آموزش مربیان به مدت 32 ساعت و در سه روز برگزار می شود و علاوه بر مباحث فنی هر دوره به روش تدریس نیز به مدت 8  ساعت آموزش داده می شود و مربیان با نحوه بیان و انتقال مطالب به سربازان وظیفه آشنا خواهند شد

براساس برنامه ریزی صورت گرفته ،آزمون سربازان وظیفه ، زیر نظر این دانشکده طراحی و برگزار خواهد شد و به افرادی که با موفقبت این دوره را سپری کرده باشند گواهی مهارتی اعطاء خواهد شد .

پنج شنبه, 31 مرداد 1398 07:11