سرریز دیجیتال چیست؟

سرریز دیجیتال چیست؟ جدید

سرریز دیجیتال هنگامی رخ می دهد که فناوری انتقال دانش، نوآوری کسب و کار، و بهبود عملکرد یک شرکت را در میان صنایع و بین زنجیره های تامین شتاب می دهد، تا یک تاثیر اقتصادی توسعه پایدار به دست آید.

مشارکت بخش خصوصی در ارائه مهارت‌های اقتصاد دیجیتال

دکتر عباسی شاهکوه رئیس دانشکده پست ومخابرات در مصاحبه با مجله تیپاکس چنین مطرح کرد:دنیای امروز به سمت اقتصاد دیجیتال در حال حرکت است و ما هم در نهایت به این سمت خواهیم رفت. اگر زود کار خود را شروع کنیم، یک انتخاب است اما اگر دیر بجنبیم، به یک اجبار تبدیل می‌شود. در نتیجه اگر آنچه را برای کشور مناسب است به‌موقع انتخاب کنیم، می‌توانیم آن‌طور که خودمان تصمیم می‌گیریم وارد این فضا بشویم؛ اما هرچقدر تأخیر کنیم، از قدرت انتخاب ما کاسته می‌شود.

وظیفه دولت و نقش مردم برای داشتن هوای پاک

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که پیش از این، سه‌شنبه‌های بدون خودرو را در برنامه خود داشت، در پی تشدید آلودگی هوای این روزهای پایتخت، اعلام کرد که تا پایان هفته، بدون خودرو خواهد بود و برای تردد از وسایل نقلیه عمومی استفاده خواهد کرد.