اخبار

رییس دانشکده علمی و کاربردی پست و مخابرات با تاکید بر اینکه نسل پنج موبایل در واقع پایه ای برای تحول دیجیتال می شود تا همه صنایع به سوی دیجیتالی شدن پیش بروند، گفت: بسیاری بر این باورند که ۵G اقتصاد دنیا را متحول می کند و در اقتصاد تاثیر بسیار مثبتی برجای می گذارد.

ادامه مطلب
سومین دوره ی آزمون تعیین سطح مربیان  طرح سرباز ماهر فرصتی برای دستیابی سربازان به شغلی بهتر پس از پایان خدمت است.

سومین دوره ی آزمون تعیین سطح مربیان طرح سرباز ماهر فرصتی برای دستیابی سربازان به شغلی بهتر پس از پایان خدمت است. رئیس دانشکده علمی و کاربردی پست و مخابرات، گفت: طرح سرباز ماهر فرصتی است برای سربازان تا بتوانند پس از پایان خدمت شغل بهتری انتخاب کنند.

ادامه مطلب