ایجاد زیرساخت قوی برای ارائه آموزش های مجازی

۲۵ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۸ اخبار دانشکده
تعداد بازدید:۲۳۹
راه اندازی سامانه آموزش¬های الکترونیکی در دانشکده از سال گذشته را بستر مناسبی برای طراحی و اجرای دوره¬های آموزشی دانست که می¬تواند در اختیار همه سازمان¬ها و شرکت¬های تابعه وزارت ارتباطات و بخش ICT کشور قرار گیرد.
ایجاد زیرساخت قوی برای ارائه آموزش های مجازی

معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده پست مخابرات، با اشاره به ایجاد زیرساخت قوی برای ارائه آموزش های مجازی در دانشکده پست و مخابرات، بر لزوم کاربردی بودن این روش برای متوقف نشدن آموزش های مهارتی در ایام شیوع کرونا تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست و مخابرات، دکتر حسن یگانه، معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده، راه اندازی سامانه آموزش­های الکترونیکی در دانشکده از سال گذشته را بستر مناسبی برای طراحی و اجرای دوره­های آموزشی دانست که می­تواند در اختیار همه سازمان­ها و شرکت­های تابعه وزارت ارتباطات و بخش ICT کشور قرار گیرد.

دکتر یگانه با اشاره به اینکه ارائه دوره­های مهارتی و کارگاهی به­صورت غیرحضوری، همواره با چالش­هایی در انتقال مطلب و اثربخشی آموزش­ها مواجه است، امکانات و ظرفیت­های موجود در دانشکده را برای طراحی و ارائه دوره­های الکترونیکی که جنبه مهارتی دارند را بسیار مناسب و کارآمد ارزیابی کرده و رویکرد برنامه­های دانشکده در سال 1399 را دستیابی به الگویی اثربخش برای آموزش های تخصصی حوزه فاوا دانست.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده در بخش دیگری از سخنان خود به بیان قابلیت­ها و مزیت­های سامانه آموزش های الکترونیکی دانشکده اشاره کرد و گفت: در سامانه دانشکده علاوه بر دارا بودن همه قابلیت­های معمول سیستم­های آموزش الکترونیکی، در اجرای دوره­ها بر رویکرد تعاملی و امکان برگزاری کلاس در فضاهای مختلف آموزشی، کارگاهی و آزمایشگاهی و ارتباط بین استاد و فراگیران تاکید شده است.

ایشان تاکید کرد: به دلیل تعامل دانشکده با سازمان­ها و شرکت­های تابعه وزارت، در سامانه آموزش الکترونیک دانشکده، امکان ایجاد سطح دسترسی ویژه­ای برای اداره آموزش سازمان ها پیش بینی شده است تا بتوانند مدیریت و نظارت لازم درخصوص آموزش های ضمن خدمت کارکنان خود را انجام دهند، ضمن آنکه امکان شرکت کارکنان واحدهای تابعه استانی شرکت­ها و سازمان ها در این دوره­ها فراهم شده است.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده، به آمادگی دانشکده برای اجرای دوره­های آموزشی رایگان برای علاقمندان درخصوص موضوعات روز فناوری ارتباطات و اطلاعات و صدور گواهینامه آموزشی الکترونیک، در بستر سامانه مذکور اشاره کرد و گفت: زیرساخت ایجاد شده می تواند برای موضوعات عمومی که در ارتقای سطح سواد رسانه­ای و فناوری­های ارتباطی علاقمندان موثر باشد، مورد استفاده قرار گرفته و تمامی فرآیند ثبت نام، شرکت در دوره، آزمون و صدور گواهینامه بصورت الکترونیکی انجام می شود.

شایان ذکر است سامانه آموزش الکترونیک دانشکده از تابسان سال 1398 راه اندازی شده و ضمن اجرای آموزش های آنلاین و آفلاین، اهدافی از جمله: ایجاد بانک اطلاعات تخصصی مدرسین بخش ICT، تامین فضا برای دسترسی آسان علاقمندان به محتواهای تخصصی بخش، طراحی و اجرای دوره های آموزشی تخصصی، ارزیابی هدفمند اثربخشی آموزش ها و ... را دنبال می نماید.

نظر شما :