معماری فنی راه حل های اینترنت اشیاء

۱۱ تیر ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۵ اخبار دانشکده
تعداد بازدید:۹۴۷
اینترنت اشیاء فناوری مدرنی که در آن برای هر شیئی قابلیت ارسال داده از طریق شبکه های ارتباطی فراهم می باشد
معماری فنی راه حل های اینترنت اشیاء

معرفی پودمان  معماری فنی راه حل های اینترنت اشیاء

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست ومخابرات: یکی دیگر از تک پودمانهای پیشنهادی دانشکده که به تصویب دانشگاه جامع رسیده است،اینترنت اشیاء است فناوری مدرنی که در آن برای هر شیئی قابلیت ارسال داده از طریق شبکه های ارتباطی، فراهم می باشد. به همین منظور مصاحبه ای با جناب آقای مهندس احسانی معاون اداره آموزش دانشکده صورت پذیرفته تا توضیحاتی در این خصوص ارائه نمایند.

آقای احسانی در مورد اینترنت اشیاء این چنین گفت :فرآیند ارسال داده ها که به شیئ مورد نظر یک شناسه یکتا و یک پروتکل اینترنتی(IP) تعلق می گیرد که بدین طریق شیئ داده های لازم را برای پایگاه داده مربوطه ارسال می کند. این داده ها توسط ابزار های مختلف از قبیل گوشی های تلفن همراه و انواع رایانه ها و تبلت ها قابل مشاهده خواهد بود. این فناوری همه بخش های کسب و کار در حوزه های گوناگون کشاورزی، انرژی، مدیریت، بهداشت و درمان، تولید و صنعت، حمل و نقل و ... را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد.

برنامه درسی تک پودمان معماری فنی راه‌حل‌های اینترنت اشیاء شامل مجموعه ای از قابلیتها است که دست یافتن به آنها نیاز به گذراندن دروس نظری و عملی است، که فرد را برای 1) اجرای تحول دیجیتال  2) ورود به بازارهای کسب و کار جدید  3) همسویی با تعاملات علمی بین المللی 4) ارائه راه حل های فناورانه برای پیاده سازی اینترنت اشیاء آماده می کند.

با شناخت دقیق اجزاء سخت افزاری و نرم افزاری مرتبط با این فناوری زمینه حضور در حداقل سه بازار  الف) تعمیر حسگرهای پر شمار الکترونیکی ب) تعمیر بردهای سیستم های نهفته  ج) برنامه‌نویسی و پیاده سازی فناوری اینترنت اشیاء با ارائه راه حل های فناورانه  برای فراگیران مهیا می گردد.

این پودمان شامل دروس: 1) معماری اینترنت اشیاء 2) کارگاه اجزای سخت افزاری اینترنت اشیاء 3) میان افزار و نرم افزارهای اینترنت اشیاء  4) پیاده سازی عملیاتی اینترنت اشیاء در قالب 162 ساعت آموزش های نظری و عملی می باشد و داشتن مدرک حداقل کاردانی در حوزه IT/ICT  شرط ورود به این دوره می باشد.

نظر شما :