مصاحبه علمی الکترونیکی انتخاب مربیان مهارت آموزی سربازان وظیفه انجام شد.

۱۸ تیر ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۱ اخبار دانشکده
تعداد بازدید:۸۱۸
فرآیند مصاحبه علمی برای انتخاب مربیان دوره های مهارتی ICT در طرح مهارت آموزشی سربازان وظیفه، بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته بصورت الکترونیکی انجام شد.
مصاحبه علمی الکترونیکی انتخاب مربیان مهارت آموزی سربازان وظیفه انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست و مخابرات، محمد احمدی مدیر اداره آموزش دانشکده، با اشاره به این نکته که تربیت مربیان مهارت های ICT یکی از محورهای تفاهم‌نامه مشترک بین وزارت ارتباطات و ستاد کل نیروهای مسلح است، گفت: برای انتخاب و آموزش مربیان از میان نیروهای پایور سراسر کشور، شرایط و ضوابطی تعیین گردید و بر آن اساس افراد واجد شرایط ثبت نام و در آزمون کتبی که در بهمن ماه سال گذشته برگزار شد، شرکت کردند و کسانی که حد نصاب نمره آزمون کتبی را به دست آورده اند، برای انتخاب نهایی می بایست در مصاحبه علمی نیز شرکت کنند. بیش از 1200 نفر برای آزمون کتبی ثبت نام کرده بودند که حدود 500 نفر آن ها حائز امتیاز برای شرکت در مصاحبه علمی شناخته شدند و از این میان نیز در نهایت حدود 300 نفر، توسط تیم مصاحبه کننده که از اعضای هیات علمی و اساتید دانشکده بودند، برای شرکت در کلاس‌های آموزشی انتخاب شده اند.

وی ادامه داد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و مشکلات به وجود آمده ناشی از آن، امکان اجرای حضوری مصاحبه فراهم نبود، خصوصاً آنکه نیروهای محترم پایور متقاضی مربیگری از نقاط مختلف کشور هستند. فرآیند مصاحبه علمی مربیگری دوره های ICT به دقت تدوین و با تعریف شاخص ها، انتخاب افراد بر اساس توانمندی های افراد توسط تیم مصاحبه کننده دانشکده و نمایندگان ادارات کل ارتباطات استان ها با دقتی به مراتب بیشتر از شیوه حضوری انجام شده و این روش ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی، روش بهینه ای برای صرفه­ جویی در هزینه های مستقیم و غیر مستقیم شیوه حضوری و متمرکز مصاحبه بوده است.

خوشبختانه با برنامه ریزی صورت گرفته و همکاری خوب ادارات کل ارتباطات در استان ها، تمهیدات لازم بنحوی صورت پذیرفت تا متقاضیان مربیگری نیروهای نظامی و انتظامی سراسر کشور با حضور زمانبندی شده در محل های پیش بینی شده و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، بصورت الکترونیکی مصاحبه شوند.

نظر شما :