برگزاری اولین دوره کاربردی Towards۵G دردانشکده علمی کاربردی پست ‌و ‌مخابرات با همکاری مرکز نوآوری آیوتیک

۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۱ اخبار دانشکده
تعداد بازدید:۶۸۹
دانشکده علمی کاربردی پست ‌و ‌مخابرات با همکاری مرکز نوآوری آیوتیک⸲ با هدف ارائه آموزشهای کاربردی و تربیت نیروی متخصص برای بازار کار صنعت تلکام⸲ برای اولین بار دوره کاربردی Towards۵G را برگزار نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست و مخابرات ، دکتر حسن یگانه، معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده  در همین راستا عنوان نمود:

با توجه به برنامه‌ریزی انجام شده، دوره Towards G5 از مورخ 1399/05/25 با حضور شرکت‌کنندگان منتخب، به مدت 100 ساعت برگزار و در مورخ 1399/06/20 با موفقیت در جهت نیل به اهداف از پیش تعیین‌شده، به پایان رسید.

بدلیل شیوع ویروس کرونا، بخش تئوری دوره با بهره‌گیری از بستر آموزش مجازی دانشکده و بخش کارگاهی آن هم با حفظ تمام پروتکلهای بهداشتی و فاصله‌گذاری فیزیکی، برگزار شد و تجربه کاملا موفقی در خصوص اجرای دوره‌های مهارتی در این شرایط ویژه، بر جای گذاشت.

شرکت‌کنندگان در این دوره، بدلیل اهمیت و نقش  G5 در شکل گیری کسب‌و‌کارهای مبتنی بر فناوری‌های نوین بویژه اینترنت اشیاء، علاوه بر یادگیری مباحث کلیدی و اصلی G5 ، با محیطهای نرم‌افزاری، سخت‌افزاری و پلتفرمهای اینترنت اشیاء نیز آشنا گردیدند.

نظر شما :