راهنمای ثبت نام دفاتر پیشخوان-آشنایی با مقررات قبول مرسولات پستی

۰۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۱ اطلاعیه
تعداد بازدید:۴۳۶

با توجه به استقبال متقاضیان، ثبت نام گروه B دوره آموزشی آشنایی با مقررات قبول مرسولات پستی، ویژه دفاتر پیشخوان تا تاریخ 1399/08/10 در سامانه آموزش الکترونیک دانشکده فعال گردید.

دوره آموزشی «آشنایی با مقررات قبول مرسولات پستی» از جمله دوره های آموزشی شرکت ملی پست برای مسئولین و کارشناسان محترم دفاتر پیشخوان خدمات دولت و بخش عمومی غیر دولتی است که با مجری گری دانشکده پست و مخابرات برگزار شده و برای فراگیرانی که موفق به گذراندن دوره می شوند گواهینامه صادر می شود.

مراحل ثبت نام بر اساس اطلاعات راهنمای زیر انجام می شود و پس از پایان ثبت نام، برنامه زمانبندی کلاس به فراگیران اطلاع رسانی خواهد شد. در صورت وجود سوال با شماره تلفن 44672787 - 021 (خانم نورانی) تماس حاصل شود.

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل

نظر شما :