دکتر یزدانیان در مرکز فابا:

پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات آماده همکاری با شبکه بانکی در حوزه های مختلف است

۱۳ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۲ اخبار دانشکده
تعداد بازدید:۱۶۳
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن بازدید از مرکزفابا (فرهنگ سازی و آموزش بانکداری الکترونیکی شبکه بانکی کشور) ، بر ضرورت تعامل و همکاری بیش از پیش مراکز علمی و پژوهشی همچون پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با نظام بانکی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات دکتر وحید یزدانیان در بازدید از مرکز فابا ضمن ملاحظه فعالیت‌های گسترده این مرکز،‌در خصوص راه‌های همکاری با نظام‌بانکی با دکتر بیات مدیرعامل مرکز فابا گفتگو کرد.

دکتر یزدانیان در این دیدار ضمن تاکید بر نقش کلیدی مرکز فابا در توسعه بانکداری الکترونیکی گفت: خوشبختانه این مرکز توانسته است اعتماد مجموعه بانکی کشور را به دست آورد و نقش مهمی در فرهنگ سازی بانکداری الکترونیکی کشور داشته است.

وی گفت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در حوزه های اساسی، فناوری اطلاعات همچون موضوعات ابری، کلان داده ها و یا اینترنت اشیاء، فناوری های ارتباطی و توسعه زیرساخت های  مورد نیاز شبکه بانکی کشور، امنیت زیرساخت های حیاتی کشور از جمله مقابله با بدافزارها، رصد رخدادهای امنیتی و همچنین موضوعات آینده پژوهی و مطالعات راهبردی، امکان تعامل  و همکاری مشترک با مجموعه بانکی کشور را دارا می باشد.

دکتر یزدانیان با اشاره به اینکه دانش ایجاد شده در پروژه های پژوهشگاه قابل ارائه در دوره های آموزشی می باشد گفت: دو مجموعه می‌توانند با همکاری هم دوره‌های آموزشی مورد نیاز را طراحی نمایند.

نظر شما :