توسط رئیس پژوهشگاه ICT انجام شد؛

انتصاب سرپرست مرکز آموزش مهارتهای تحول دیجیتال

۱۹ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۷:۴۱ اخبار دانشکده
تعداد بازدید:۵۸۴
سرپرست مرکز آموزش مهارتهای تحول دیجیتال پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، توسط دکتر وحید یزدانیان رئیس پژوهشگاه منصوب شد.
انتصاب سرپرست مرکز آموزش مهارتهای تحول دیجیتال

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر صادق عباسی شاهکوه به سمت " سرپرست مرکز آموزش مهارتهای تحول دیجیتال " پژوهشگاه ICT منصوب گردید. متن حکم بدین شرح است:

جناب آقای دکتر صادق  عباسی شاهکوه

رییس محترم دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات

با سلام

با عنایت به تایید ساختارکلان پژوهشگاه توسط مقام عالی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین با توجه به نامه شماره ۱۸۶۱۶۳/۵ مورخ ۲/۱۱/۹۹ معاونت توسعه سرمایه انسانی و مدیریت منابع وزارت در خصوص انتقال دانشکده پست و مخابرات به پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، به موجب این ابلاغ با حفظ سمت به عنوان  « سرپرست مرکز آموزش مهارت های تحول دیجیتال » پژوهشگاه  منصوب می گردید.

توفیق روز افزون جنابعالی را در راستای تحقق اهداف پژوهشگاه از درگاه ایزد منان مسالت دارم .

وحید یزدانیان

لازم به ذکر است حکم دکتر عباسی شاهکوه طی مراسمی با حضور هیأت رئیسه پژوهشگاه و معاونین دانشکده پست و مخابرات به ایشان اعطاء گردید.

نظر شما :