۱۰ مهر ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۰ عمومی
تعداد بازدید:۱۵۸
دومین جلسه سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، با حضور دکتر عباسی شاهکوه رئیس دانشکده پست ومخابرات ، رسول سرائیان دبیرکل نظام صنفی رایانه ای کشور، فعالان این حوزه ، مدیران و اعضای هیات علمی در دفتر ریاست دانشکده برگزار شد.
دومین جلسه  سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، با حضور دکتر عباسی شاهکوه رئیس دانشکده پست ومخابرات

دومین جلسه  سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، با حضور دکتر عباسی شاهکوه رئیس دانشکده پست ومخابرات ، رسول سرائیان دبیرکل نظام صنفی رایانه ای کشور، فعالان این حوزه ، مدیران و اعضای هیات علمی در دفتر ریاست دانشکده  برگزار شد.

رسول سرائیان در شروع این جلسه گفت: باور ما این است که عامل اصلی تغییر در صنایع استفاده از فناوری اطلاعات است. در خصوص انقلاب صنعتی چهارم و نقش نظام صنفی رایانه‌ای در این رخداد بزرگ صحبت کردیم.

نظام صنفی رایانه‌ای ظرفیت و پتانسیل کامل بخش خصوصی را از جهات مختلف به کار می گیرد تا بتوانیم در این مسیر دانشکده را همراهی کند. ما آماده ورودIT به صنایع هستیم.

دکتر عباسی شاهکوه: موضوع تحولات دیجیتال موضوع راهبردی برای صنعت است و باید به آن اهتمام ویژه داشته باشیم. برای سال آینده در نظر داریم محور فعالیت‌های دانشکده را به سمت مباحث نوآوری در حوزه دیجیتال ببریم. فعالیت هایی که در حال حاضر انجام می دهیم پیش نیازهای رسیدن به این هدف است.تحول دیجیتال و اهمیت آن بر کسی پوشیده نیست. انقلاب صنعتی چهارم در بخش صنعت تغییرات جدی ایجاد خواهد کرد که یکی از آن‌ها هم افزایی تکنولوژی هاست. بحث ظرفیت و زیرساخت ناکافی برای کسب وکار، توانایی اندک دولت برای انطباق با کسب و کار دیجیتال، به روز نبودن قوانین کار، مشکلات رگولاتوری، نکاتی است که باید درباره آن تدبیر کرد.

نظر شما :