میراث دار آیندگان خود باشیم / ظرفیت های استان فارس دروازه ورود به کشورهای جنوب خلیج فارس است

۱۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۹ اخبار دانشکده
تعداد بازدید:۱۰۲
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم افتتاح هفته تاریخ محلی فارس با اشاره به اهمیت بزرگداشت مفاخر و نخبگان، تاکید کرد: این ظرفیت وجود دارد که ضمن پرداختن به تاریخ برای آیندگان خود به بزرگان استان فارس نیز بپردازیم.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم افتتاح هفته تاریخ محلی فارس با اشاره به اهمیت گرامیداشت بزرگان و نخبگان، گفت: آثار و مفاخری وجود دارند که می توانند درخشش را برای تاریخ ایران به همراه داشته باشند .
وی به اهمیت مفاخر و آثار استان فارس اشاره کرد و افزود: اهل هنر و فهم در این استان بسیار است و باید به آنها پرداخته شود.
آذری جهرمی به سفر اخیر خود به کشور قطر اشاره کرد و گفت: با مشاهده ظرفیت های استان فارس در کشور قطر می توان پی برد که هنوز دروازه های ورود  به این کشور و کشورهای جنوبی خلیج از طریق ظرفیت های استان فارس است.
وی با تاکید به اهمیت بزرگداشت نقطه برتری و تمایز افراد، افزود: می توانیم با بزرگداشت نخبگان این ظرفیت ها را به عنوان نماد مطرح کرد و در سطح جامعه رشد داد.
وزیر ارتباطات تصریح کرد: اگر اشعار حافظ و سعدی سینه به سینه منتقل نمی شد ما اثری از حافظ و سعدی نداشتیم.
وی با بیان اینکه گذشتگان وظیفه خود را برای حفظ و انتقال این آثار به خوبی انجام دادند، افزود: آیا ما امروز میراث دار آثار مفاخر و نخبگان شهر و دیار خود هستیم؟این ظرفیت وجود دارد که ضمن پرداختن به تاریخ برای آیندگان خود نیز به بزرگان استان فارس بپردازیم.
وی به استاندار و مسوولان استان فارس پیشنهاد کرد که گروه های مرجعی که به لحاظ تاریخی، تمدنی، هنری و نخبگی  منشا اثر هستند  جمع شوند و به شیوه مناسب پاس داشته شوند که در حقیقت ما با این کارها خود را بزرگ می کنیم.

نظر شما :