برگزاری مراسم بزرگداشت سردار سلیمانی در دانشکده پست ومخابرات

۱۷ دی ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۶ اخبار دانشکده
تعداد بازدید:۲۱۸
جنایت امریکا خوی واقعی آنها را بیش از همیشه نشان داد و مردم ایران اسلامی هیچ گاه به چنین جنایتکاری اعتماد نخواهند کرد.
برگزاری مراسم بزرگداشت سردار سلیمانی در دانشکده پست ومخابرات

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست ومخابرات : مراسم بزرگداشت شهید سردار سپهبد قاسم سلیمانی امروز با حضور جناب آقای دکتر عباسی شاهکوه،همکاران، مدیران و جناب آقای طالبی در نمازخانه دانشکده برگزار شد.

جناب آقای طالبی در باره سردار سلیمانی گفتند: شخصیت برجسته قاسم سلیمانی برای همگان یک الگوی ایثار و شجاعت است .

وی بیان کرد:این جنایت امریکا خوی واقعی آنها را بیش از همیشه نشان داد و مردم ایران اسلامی هیچ گاه به چنین جنایتکاری اعتماد نخواهند کرد.

وی شخصیت  سردار سلیمانی را قابل تحسین دانست و افزود: ویژگی های این مردم بزرگ و سال ها جهاد وی برای دفاع از اسلام سبب ماندگاری نام و یاد این سردار بزرگ سپاه اسلام در تاریخ خواهد شد.

در این مراسم حاضران با سوگواری یاد و خاطره  سردار سلیمانی را گرامی داشتند.

نظر شما :