۱۶ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۵ اخبار دانشکده
تعداد بازدید:۱۵۹
سومین دوره ی آزمون تعیین سطح مربیان طرح سرباز ماهر فرصتی برای دستیابی سربازان به شغلی بهتر پس از پایان خدمت است. رئیس دانشکده علمی و کاربردی پست و مخابرات، گفت: طرح سرباز ماهر فرصتی است برای سربازان تا بتوانند پس از پایان خدمت شغل بهتری انتخاب کنند.
سومین دوره ی آزمون تعیین سطح مربیان  طرح سرباز ماهر فرصتی برای دستیابی سربازان به شغلی بهتر پس از پایان خدمت است.

سومین دوره ی آزمون تعیین سطح مربیان " طرح سرباز ماهر " فرصتی برای دستیابی سربازان به شغلی بهتر پس از پایان خدمت است.

رئیس دانشکده علمی و کاربردی پست و مخابرات، گفت: طرح سرباز ماهر فرصتی است برای سربازان تا بتوانند پس از پایان خدمت شغل بهتری انتخاب کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست ومخابرات: سومین دوره از آزمون تعیین سطح مربیان در "طرح سرباز ماهر" امروز چهارشنبه 16 بهمن ماه 98 در این دانشکده برگزار شد.

دکتر صادق عباسی شاهکوه، گفت: طرح سرباز ماهر فرصتی است برای سربازان تا بتوانند پس از پایان سربازی شغل بهتری انتخاب کنند.

وی ادامه داد: به همین منظور ستادکل نیروهای مسلح قرارگاهی تشکیل داده است که تمام دستگاه‌های اجرایی در این طرح حضور دارند، یکی از این دستگاه‌ها وزارت ارتباطات است.

رئیس دانشکده علمی و کاربردی پست و مخابرات، اظهار کرد: در این طرح 14 مهارت برای اشتغال سربازان شناسایی شده است، پس از انتخاب مربیان، آنها با حضور در محل خدمت سربازان، آموزش را انجام می‌دهند.

عباسی شاهکوه، خاطرنشان کرد: امروز آزمون تعیین سطح مربیان با حضور 1200 شرکت کننده برگزار می‌شد که 300 نفر از آنها در دانشکده پست و مخابرات بوده و 900 نفر دیگر در مراکز 30 استان و با کمک ادارات کل ICT استانی حضور دارند

وی، افزود: پس از تعیین سطح مربیان مصاحبه تخصصی با آنها می‌شود و سپس پذیرفته می‌شوند. افرادی که بتوانند برای اشتغالزایی در آینده موثر باشند و کارآفرینی داشته باشند، مورد حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار می‌گیرند.

نظر شما :