طرح ریزی ساختاری یکپارچه و اختصاصی برای ارائه آموزش های هر یک از سازمان ها و شرکت های تابعه وزارت

۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۵:۵۷ اخبار دانشکده اطلاعیه
تعداد بازدید:۷۳۹
اولین جلسه شورای مدیران و اعضاء هیات علمی در سال۹۹از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پست و مخابرات: اولین جلسه شورای مدیران و اعضاء هیات علمی در سال 99 از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد.

در ابتدا دکتر عباسی شاهکوه ضمن تبریک سال نو از عملکرد همه همکاران در سال 98 تقدیر و تشکر نمودند و گفتند: این دانشکده درصدد است در سال جاری، ساختاری یکپارچه و اختصاصی برای تعریف و ارائه آموزش های هر یک از سازمان ها و شرکت های تابعه وزارت پیاده سازی نماید.

وی با اشاره به این موضوع که عملکرد دانشکده در همه شاخص های آموزشی نسبت به سال قبل با رشد قابل توجهی همراه بوده است، اعلام کرد که ارائه آموزش های کوتاه مدت به سازمان ها و شرکت های حدود 40 درصد رشد داشته است و در برخی شاخص ها نظیر آموزش توسعه مهارت های مدیریتی و همچنین آموزش های مهارتی سربازان وظیفه که دانشکده در سال 97 عملکردی نداشته است، به ترتیب با نزدیک به 12 و 100 هزار نفر-ساعت آموزش، توانستیم نتایج خوبی را حاصل کنیم.

رئیس دانشکده پست و مخابرات با بیان اینکه اقدامات و عملکرد خوب پروژه های آموزشی، از جمله «طرح مهارت آموزی سربازان وظیفه» در سال 1398، بر تمرکز برای پیاده سازی و اجرای پروژه های آموزشی دیگر از جمله پایگاه تخصصی آموزش های بخش و نیز آموزش های اقتصاد دیجیتال اشاره کرد.

آقای دکتر عباسی شاهکوه، در بخش دیگری از سخنان خود به ایجاد زیرساخت ارائه آموزش های الکترونیکی برخط در سال 1398 به عنوان یکی از اقدامات مثبت سال گذشته اشاره نمود که فرصت توسعه خدمات و بهره مندی افراد علاقمند از آموزش‌های دانشکده را به وجود خواهد آورد، بر تولید محتوای مهارت محور جهت دوره های آموزشی تخصصی در دانشکده، به عنوان یکی دیگر از محورهای مورد توجه در دانشکده برای سال پیش رو اشاره نمود.

رئیس دانشکده همچنین، موضوع توجه به ارتقای سطح کیفی آموزش ها را از اولویت های دانشکده در سال 99 برشمرد و بیان داشت: هدف اصلی دانشکده طراحی دوره های تخصصی آموزشی برای بخش ICT کشور است و در این حوزه می‌بایست نیازهای فراگیران و خلاءهای آموزشی که دیگر بخش ها نمی توانند در آن حوزه فعالیت نمایند، به عنوان اهداف اصلی مد نظر خواهد بود.

در ادامه این جلسه آقای دکتر یگانه، معاون آموزش و پژوهش دانشکده گزارشی جامعی از عملکرد آموزشی دانشکده در سال 98 ارائه نمود و سایر اعضای جلسه نقطه نظرات و پیشنهادات خود برای برنامه های اجرایی در سال 99 را بیان کردند.

نظر شما :