دفتر ریاست و روابط عمومی

جمشید زاهدیزاهدی

سمت: مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی

مدرک تحصیلی : کارشناسی روابط عمومی

مختصری از شرح وظایف دفتر ریاست و روابط عمومی:

ایجاد ارتباط اداری بین ریاست دانشگاه و واحدهای متبوع اعم از شفاهی و كتبی و پیگیری آنها.
-
پیگیری و اجرای دستورات رئیس دانشکده.
-
تنظیم برنامه های كاری و ملاقات رئیس دانشکده.
-
تنظیم صورتجلسات حوزه ریاست و ابلاغ آن به واحدهای ذیربط و پیگیری مصوبات جلسات مذكور.
-
انجام اقدامات لازم جهت شركت اعضای هیأت علمی در كنگره ها، كنفرانس ها و سمینارهای داخلی و خارجی با همكاری واحدهای ذیربط.
-
تهیه و تنظیم و اجرای طرحها و برنامه های تبلیغاتی و انتشاراتی.
-
اجرای كلیه امور مطبوعاتی و سمعی و بصری.
-
برقراری ارتباط با سایر دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالی داخلی و خارجی به منظور جمع آوری اطلاعات علمی تحقیقاتی مورد نیاز و همچنین جلب همكاری آنان در زمینه های مختلف آموزشی و پژوهشی.
-
تهیه تفاهم نامه های همكاری‌های علمی با دانشگاه‌های خارج از كشور و عضویت در مجامع علمی و بین‌المللی.
-
جمع‌آوری اطلاعات و اطلاع رسانی اخبار علمی، پژوهشی ، ورزشی و رفاهی دانشکده به مردم .

چهارشنبه, 29 خرداد 1398 17:22